www.djmdb.nl

MdB productions

Op dit gedeelte van de site vertel ik wat meer over mijzelf en de mogelijkheden...

 

Op jonge leeftijd ben begonnen met drummen en later gekozen om verder te gaan in de muziek. Heb in verschillende café’s en discotheken mogen draaien waaronder ook in het buitenland en weet als geen ander van ieder feest een knalfeest te maken.


Verder hou ik mij bezig met het maken van websites en produceer ik mijn eigen tracks. Hierdoor is het mogelijk om voor iedere gelegenheid een remix te maken van verschillende platen. Wellicht is voor uw feest, denk aan een gepersonaliseerde track van uw favoriete plaat. Dat is echt uniek.

 

Ook voor het inspreken van reclames voor winkels of andere zaken bent u bij mij aan het juiste adres. Heb vele gigabytes aan samples tot mijn beschikking en kan van ieder idee een geslaagde uitvoering maken.

Bruiloft, feest, partij. Ik verwijs u graag door naar www.dj2.nl of www.djteam.nl want hier staat kwaliteit garant voor een geslaagde avond welke u nooit meer zal vergeten.


Kijk gerust op de websites (waar ik ook onderdeel van uitmaak) want voor ieder budget zijn er voldoende mogelijkheden.

Mogelijkheden

Dance Classics Party

gallery/029

90' and 00's Party

gallery/mdbcard

Hits van nu boek nu

gallery/img-20160528-wa0003

Alles is mogelijk...

Van een standaard geluiddset met verlichting tot een compleet verlichte dansvloer.

Alles is mogelijk bij MdB productions